Головна сторінкаНовиниЛітня зустріч Ліги відбулася у суботу, 11 червня 2011 та мала назву: «Фруктовий Тур без ГМО» Київ-Умань-Київ

Літня зустріч Ліги відбулася у суботу, 11 червня 2011 та мала назву: «Фруктовий Тур без ГМО» Київ-Умань-Київ

15.06.2011

Майже кожен рік Правління ГО «Жіноча Професійна Ліга» розробляє оригінальний, неповторюваний сценарій літного заходу, відкритого для членів, консультантів Ліги і наших партнерів з бізнесу, медіа, державних структур та міжнародних організацій. Наприклад, літні зустрічі пройшли у 2005р. - під час поїздка до музею у м. Переяслав-Хмельницький, 2008 р. - поїздка до музеїв села Трипілля, 2009 р - екскурсійний тур до м. Чернігова («Зеленим креативним туром» http://lpw.org.ua/ua/reports/, який відбувся під патронатом Глобального Договору ООН та Чернігівського міськвиконкому ).

Погода 11 червня під час поїздки до Умані була сонячна та не спекотна. У цьому році літня зустріч зібрала членів мережі Ліги та наших партнерів з українських та міжнародних структур (наприклад, Федерація Бухгалтерів и Аудиторів України, Проект розвитку Агро страхування Міжнародної Фінансової Корпорації, Національної Академії Наук України, Проект ЕС з розвитку інноваційної економіки в Україні, Американські Ради з міжнародної освіти тощо). У програму (яка була розіслана завчасно for e-mail членів мережі) просвітницького та культурного заходу 11.06.2011 входило: зустрічі, презентації в Уманському Національному Університеті садівництва, обід та екскурсії у парку "Софіївка". Під час відвідування Університету ми змогли ознайомитися з роботою науково-дослідних лабораторій: виведення фруктів та овочів, лабораторії генетики та селекції, оранжереї, теплиці, а також брали участь у дегустації фруктових вин, що виробляє університет. Фотографії Туру певною мірою дадуть вам уявлення про те, як відбувся наш інноваційний захід - розділ Звіти/Reports http://lpw.org.ua/ua/reports/.

Велика подяка тим, хто розробив, організував та провів літню зустріч Ліги «Фруктовий Тур без ГМО» Київ-Умань-Київ у 2011: Олена Лазоренко, Тамара Федорова, Валентина Легка, Марина Кобалінова, Наталя Денісенко, Анна Федорова, Жанна Акімова, Віталій Манзій, Федір Парій, Олена Ульянич та Анастасія Такар.


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта